HOT-LINE Hotline 461 752 111

Kontakty

Zelená linka

Phone

800 101 031

Napište nám

Phone

info@mupolicka.cz

Recepce

Phone

+420 461 752 111

 

ID datové schránky: 932g627

 

Kontakty na ústředí

MASO UZENINY POLIČKA, a.s. 

č. p.  300
572 01  Kamenec u Poličky

IČ: 25945491
DIČ: CZ25945491

Zápis v OR: U Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B, vložka 2152.

Telefonní kontakty

Recepce tel: +420 461 752 111
fax: +420 461 725 293
Příjem objednávek tel: +420 461 752 500
fax: +420 461 752 130
objednavky@mupolicka.cz
Zelená linka tel: 800 101 031

Kde nás najdete

Kamenec u Poličky
Vedení společnosti

Funkce Jméno Telefon E-mail
Generální ředitel Jiří Jedlička +420 461 752 148 jedlicka@mupolicka.cz
Obchodní ředitel Ing. Petr Fíla +420 461 752 117 fila@mupolicka.cz
Nákupní ředitel Ing. Karel Uttendorfský +420 461 752 183 uttendorfsky@mupolicka.cz
Technický ředitel Emil Martinů +420 461 752 122 martinu@mupolicka.cz
Výrobní ředitel Ing. Bc. František Kupka +420 461 752 128 kupka@mupolicka.cz
Personální ředitel Ing. Jiří Müller +420 461 752 144 muller@mupolicka.cz
Ekonomický ředitel Marie Martinová +420 461 752 136 martinova@mupolicka.cz
Jakost a hygiena Ing. Roman Kaša +420 461 752 129 kasa@mupolicka.cz
Ostatní kontakty

Funkce Jméno Telefon E-mail
Vedoucí odbytu Pavel Havlík +420 461 752 116 havlik@mupolicka.cz
Referent marketingu Marcela Niklová +420 461 752 225 niklova@mupolicka.cz
Vedoucí obchodních zástupců a podnikových prodejen Anna Trávníčková +420 461 752 241 travnickova@mupolicka.cz
Obchodní zástupce Jana Hanusová +420 725 723 076 hanusova@mupolicka.cz
Obchodní zástupce Rostislav Kovár +420 725 723 078 kovar@mupolicka.cz
Export - import manager Jan Trávníček +420 724 342 028 travnicek@mupolicka.cz
Obchodní zástupce Vladimír Halíček +420 725 723 075 halicek@mupolicka.cz
 

Podnikové prodejny

Ústředí

MASO UZENINY POLIČKA, a.s. 

č. p. 300, 572 01 Kamenec u Poličky
tel.: +420 461 752 173
Odpovědná vedoucí: Hana Zahradníková

Otevírací doba  
Po 12.00 — 15.00
Út — Pá   8.00 — 15.00

Kamenec u Poličky

Polička

MASO UZENINY POLIČKA, a.s. 
Palackého náměstí 20, 572 01 Polička
tel.: +420 725 925 373
Odpovědná vedoucí: Jolana Dvořáková

Otevírací doba  
Út — Pá 7.30 — 12.00 13.00 — 16.30
So 7.30 — 11.00

Palackého náměstí

 

Kontakty nákup zvířat

Nákupní kancelář

Pavel Chalupník Pavel Falt
vedoucí nákupu doprava
+420 602 380 430 +420 724 912 016
chalupnik@mupolicka.cz falt@mupolicka.cz
Ing. Viktor Mlynář  
prodej zvířat  
+420 724 052 565  
mlynar@mupolicka.cz  

 

Pavel Kovář Marie Tocháčková
příjem zvířat nákup - fakturace
+420 724 023 577 +420 602 362 367
kovarpavel@mupolicka.cz tochackova@mupolicka.cz
Milan Fajmon  
klasifikace  
+420 606 066 764  
fajmon@mupolicka.cz  

Řidiči

Michal Hrnčíř tel. +420 775 982 779
Petr Šejnoha tel: +420 602 948 999
   
   

Zapomenuté heslo

×

Pokud jste zapoměli své heslo, zadejte nám svůj e-mail a my Vám vygenerujeme nové:

Napište nám

Zavolejte nám

×

Jak nakupovat

×
  1. 1

    Staňte se naším partnerem

    a získejte výhody partnera. Více informací, jak se stát naším partnerem, naleznete na stránce Jak se stát partnerem.

  2. 2

    Přihlaste se do extranetu

    Po registraci od nás obdržíte přihlašovací údaje a budete mít všechny Vaše objednávky přehledně k dispozici online.

  3. 3

    Nakupujte

    Prostřednictvím online formuláře můžete zadat snadno objednávku dle Vašich potřeb.

Zadní maso

×

Zadní maso

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hovězí kýta s kostí

×

Hovězí kýta s kostí

Jemné vláknité libové maso s nízkým podílem vaziva, velmi křehké. Vhodné na minutky, grilování, pečení i dušení a steaky např. z květové špičky Rump steak. Kýta se dále dělí na kližku, vrchní šál, předkýtí, spodní šál, květovou špičku, velký ořech, váleček a tabulovou špičku.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Vrchní šál

×

Hovězí kýta s kostí

Jemné vláknité libové maso s nízkým podílem vaziva, velmi křehké. Vhodné na minutky, grilování, pečení i dušení a steaky např. z květové špičky Rump steak. Kýta se dále dělí na kližku, vrchní šál, předkýtí, spodní šál, květovou špičku, velký ořech, váleček a tabulovou špičku.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Spodní šál

×

Hovězí zadní bez kosti = kýta

Jemné vláknité libové maso s nízkým podílem vaziva, velmi křehké. Vhodné na minutky, grilování, pečení i dušení a steaky např. z květové špičky Rump steak. Kýta se dále dělí na kližku, vrchní šál, předkýtí, spodní šál, květovou špičku, velký ořech, váleček a tabulovou špičku.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hověží kližka

×

Hovězí kližka

Velmi šlachovitá část, kterou tvoří menší svalové celky obsahující tuhé šlachy. Vhodné pro delší tepelnou úpravu např. guláše, ragú. Lze vařit, pošírovat i dusit.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Vysoké žebro

×

Hovězí přední s kostí

Tuto část tvoří díly žebra, vysokého žebra, hrudí. Jedná se o tučnější část hovězího masa, která se využívá především k přípravě vývaru, lze i pošírovat, po vykostění nakrájet na tenké plátky a využít k přípravě specialit.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Vysoký roštěnec

×

Vysoký roštěnec

Vysoký roštěnec je kulinářsky zajímavou částí hřbetu mezi podplečím a roštěnou. Připravíme z něj steakovou delikatesu (ribeye, entrecôte).

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Nízký roštěnec

×

Hovězí roštěná

Hřbetní část masa na jehož povrchu je podle stupně ztučnění slabší nebo silnější vrstva tuku. Poskytuje křehké a dobře mramorované maso. Vhodné k pečení v podobě minutek i v celku, grilování. Z této části lze připravit výborný roastbeef, top loin steak, sirloin steak.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Svíčková

×

Hovězí svíčková

Tento díl se řadí mezi  nejlahodnější a nejdražší část hovězího. Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové. Můžeme jej nazývat i filet. Vhodné na minutky i pečení. Ze špičky se připravuje tatarský biftek. Vhodné k pečení, grilování, pošírování, přípravě minutek i steaků. Řezy ze svíčkové se označují jako bifteky - beefsteak. Bifteky ze střední části svíčkové se nazývají tournedos, dvojitý biftek je châteabriand.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Oháňka

×

Hovězí oháňka

Chutné a jemné maso, vhodné k přípravě vydatného vývaru, vhodná úprava také ragú a guláš.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Plec

×

Hovězí bez kosti - plec

Jedná se o libové maso. Plec dělíme na husičku, kulatou plec alias falešná svíčková, velkou plec, plátek lopatky a loupanou plec. Vzhledem k tomu, že se jedná o díl s vysokým podílem vaziva, doporučujeme k dušení, pečení a vaření.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hruď

×

Hovězí přední s kostí

Tuto část tvoří díly žebra, vysokého žebra, hrudí. Jedná se o tučnější část hovězího masa, která se využívá především k přípravě vývaru, lze i pošírovat, po vykostění nakrájet na tenké plátky a využít k přípravě specialit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Pupek, bok

×

Hovězí přední bez kosti - bok

Charakteristická pro tuto část jsou dlouhá vlákna, vhodné je proto především pečení a dušení, případně použít na vývar. Z této části hovězího lze připravit také Flank Steak. Tuto část můžeme nazývat i pupek.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Krk

×

Hovězí přední bez kosti

Mramorovaná část hovězího, která má částečně podíl silnějších svalových vláken, vaziva a šlach. Vyžaduje delší tepelnou úpravu dušením nebo vařením. Vhodné přidat do mixu mletého masa, použít na přípravu guláše apod.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Přední kližka

×

Hovězí kližka

Velmi šlachovitá část, kterou tvoří menší svalové celky obsahující tuhé šlachy. Vhodné pro delší tepelnou úpravu např. guláše, ragú. Lze vařit, pošírovat i dusit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Krkovice

×

Vepřová krkovice bez kosti a s kostí

Jemně mramorovaná část vepřového masa. Je vhodná ke grilování, dušení, uzení, smažení i pečení. V provedení bez kosti je vhodná i k výrobě rolád.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Lalok

×

Lalok

Část s menším množstvím svalů, klihovým vazivem a kůží. Používá se další úpravě vařením, pečením, surovina vhodná např.do zabijačkových specialit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hlava

×

Vepřová hlava bez laloku

Část s menším množstvím svalů, klihovým vazivem a kůží. Používá se k další úpravě vařením, pečením, surovina vhodná např.do zabijačkových specialit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Hřbetní sádlo

×

Hřbetní sádlo

Tato část slouží především ke škvaření

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Plec

×

Vepřová plec

Tento díl vepřového masa je poměrně výrazně vláknitý a šlachovitý, avšak má nízký podíl tuku. Vhodná úprava dušením - na kostky do gulášů, ragú, vaření a uzení. Tato struktura masa vyžaduje delší tepelnou úpravu.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Pečeně (kotleta)

×

Vepřová pečeně s kostí a bez kosti

Méně šťavnaté, libové maso. Křehké a mírně vláknité. Široké kulinářské využití. Vhodné ke grilování, pečení, smažení, pošírování, na rolády.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Panenská svíčková

×

Vepřová panenská svíčková

Křehké, jemně vláknité libové maso. Patří mezi delikatesy, vhodná úprava formou minutek, grilování, smažení a pošírování.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Vepřová kýta

×

Vepřová kýta

Tento díl masa se řadí mezi nejhodnotnější libová vepřová masa. Skládá se z vrchního a spodního šálu, ořechu a špičky. Je vhodnou surovinou pro výrobu šunky. Lze dusit, udit, grilovat i péct.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Vepřová kýta bez kosti

×

Vepřová kýta bez kosti

Skládá se z vrchního a spodního šálu, ořechu a špičky. Jedná se o libové, jemně vláknité maso. Vhodné na pečení, smažení, pošírování, minutky.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Svrchní a spodní šál

×

Vepřová kýta

Tento díl masa se řadí mezi nejhodnotnější libová vepřová masa, je vhodnou surovinou pro výrobu šunky. Lze dusit, udit, grilovat i péct.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Bůček

×

Vepřový bok bez kosti a s kostí

Díl vepřového masa výrazně prorostlý tukem. Vhodný zejména na grilování, pošírování, vaření, uzení, pečení. Bůček se používá k mletým úpravám a k výrobě masných produktů např. anglická slanina.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Zadní kolínko

×

Vepřové koleno zadní

Maso má výraznou chuť, vyšší obsah kolagenních látek. Lze udit, grilovat, vařit, pošírovat. Maso z kolen je vhodné i do tlačenek a rosolů. Koleno zadní je masitější.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Zadní nožka

×

Vepřové nožky

Mají vysoký podíl kolagenu, vhodné k výrobě tlačenek, aspiků, huspenin, dále k uzení a vaření.

  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Přední nožka

×

Přední nožka

Část s nízkým obsahem masa, vhodné především k zabíjačkovým specialitám.

  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Přední kolínko

×

Vepřové koleno přední

Maso z této části má výraznou chuť a vysoký podíl šlach. Lze udit, grilovat, vařit, pošírovat. Maso z kolen je vhodné i do tlačenek a rosolů.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

6 jednoduchých kroků pro:Grilování hovězího masa

×
  • Vyberte si správné maso

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.